23 25 06 17

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: http://økotaste.dk

Websitet ejes af:
Økotaste v/Ruth Cording
Maglebæk Søpark 1
2660 Brøndby Strand
Tlf. 23250617
CVR: 33305419

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Generelt

Personoplysninger er alle de oplysninger der på en eller anden måde kan henføres til dig. Når du benytter denne hjemmeside behandler vi en almindelige personoplysninger om dig. Vi indsamler ikke personfølsomme oplysninger.

Vi indsamler følgende oplysninger via Google Analytics: Unikt ID, tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobil, din ip-adresse, geografisk placering og hvilke sider du klikker på under sit besøg på min hjemmeside.

Hvis du giver eksplicit samtykke til det, fx. via en kontaktformular, indsamler vi: navn, telefon nr. og email.

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accpeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Analytics

Vi indsamler følgende oplysninger via Google Analytics: Unikt ID, tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobil, din ip-adresse, geografisk placering og hvilke sider du klikker på under sit besøg på min hjemmeside.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og for at kunne leverer de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Hvem vi deler dine data med

Vi videregiver ikke din data til trejdepart uden accept (samtykke) af cookies. Data om brugen af websitet videregives til trejdeparter (google analytics) i det omfang disse oplysninger er kendte.

Vi benytter en række trejdeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Disse opbevares på kodeordsbeskyttede platforme og kodeordsbeskyttede computer, som kun anvendes af Wöldike.

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan til en hver tid gøre indsigelse mod at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke. Hvis oplysningerne vi behandler om dig er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvis du vil klage over vores behandling af personoplysninger, har du også mulighed for at klage hos Datatilsynet.

Hvor vi sender dine data

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Vi indsamler følgende oplysninger via Google Analytics: Unikt ID, tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobil, din ip-adresse, geografisk placering og hvilke sider du klikker på under sit besøg på min hjemmeside.

Vidergivelse af personoplysninger som navn og e-mail med videre vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere der overholder GDPR-reglerne.

Yderligere information

Hvordan vi beskytter dine data

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger, mod at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver, slettet, offentliggjort, forringet eller kommer i uvedkommendes hænder. Data opbevares på vores webhotel som lever op til alle sikkerhedsmæssige krav. I nogle tilfælde opbevarers disse også på en computer

Hvilke databrudsprocedurer vi har på plads.

Hvis der skulle ske brud på sikkerheden informere vi de ramte personer herom, via email.

Din kontaktinformation

Økotaste v/Ruth Cording
Maglebæk Søpark 1
2660 Brøndby Strand
Tlf. 23250617
CVR: 33305419